Virtual learning initiatieven worden momenteel overal in het land bekeken als oplossing  om afstands onderwijs te bieden als reactie op het COVID-19 virus. Wij zijn hier om u te helpen met informatie en advies.

Bronnen:

Learn: Washington state’s superintendent shares his coronavirus strategy

Reflect: Early observations on transitioning to online teaching

Discover: Real Schools Using Swivl for eLearning

Gather: Templates and Strategies for Distance Learning

Swivl kan helpen

Vergeet niet: als je al een gratis Swivl-account hebt of toegang hebt tot Swivl-robots, zijn we niet alleen je vertrouwde partner voor professionele ontwikkeling. Swivl is transformerend voor afstandsonderwijs * en het omdraaien van klasinhoud. Bezoek ons ​​op: swivl.com/swivl-live voor meer informatie. En vanaf vandaag tot en met juni 2020 geven we GRATIS toegang tot Swivl Pro weg, zodat je Screencasting en Embedding kunt gebruiken voor je gespiegelde videolessenbibliotheek.

E-Mail ons om je gratis upgrade aan te vragen

* Swivl Live Streaming is momenteel nog volledig gratis voor alle gebruikers. Geen betaald abb. is nodig voor Swivl of Zoom

Synth voor het verbinden met studenten

Profiteer ten slotte van nog een GRATIS tool waarmee u in contact kunt blijven met studenten. Synth is een podcasting-app ter grootte van een byte, ontworpen om het delen van je stem voor docenten gemakkelijk te maken. Gebruik Synth voor formatieve beoordeling op afstand wanneer je in een traditionele setting niet met studenten kunt communiceren.   Bekijk deze recente YouTube-sessie voor ideeën over hoe je podcasting kunt gebruiken om je studenten op een monumentale manier met elkaar in contact te brengen.