Zoek je een geschikte videoconferentie camera voor je on-line gesprekken met elkaar?

Een eenvoudige mobiele camera waar je eenvoudig een verbinding mee tot stand brengt op elke gewenst moment en op elke plek? Of een vaste camera-oplossing voor bij of in een interactieve beeldschermoplossing? Hoe en waar wil je de oplossing het liefst gebruiken? Welke wensen heb je op het gebied van audio in je eigen specifieke situatie? 

Genoeg stof om over na te denken. En waar we je graag bij helpen. Hoe? Door je wensen met ons te delen. Wij demonstreren graag de mogelijkheden. En vertellen wat de verschillen zijn. Uiteraard mag je alles zelf uitproberen. Ook in je eigen praktijk na een productselectie. Want dan weet je pas echt of het jullie ideale oplossing is. Voor bijvoorbeeld je on-line vergadering met je eigen team, klant, leverancier of kennispartner. Onze wens? Dat wij jullie partner zijn voor al jullie audiovisuele zaken. Dat is onze specialiteit. Zo helpen we elkaar. 

We vertegenwoordigen diverse videoconferentie-oplossingen op het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan Konftel, Jabra, Poly / Polycom, LUMENS en Logitech. 

Zelf de verschillen ervaren? Bel ons voor (on-line) afspraak. Of boek een demo.  

088 – 11 86 100

08.30 tot 17.00 uur

Wist je dat je dat er voor elke branche, elke situatie en voor elk budget een geschikte oplossing te vinden is? 

We delen onze 25-jarige expertise graag met je. 

Maak kennis met de MEETING OWL voor mobiel gebruik

Wil je met een handomdraai een videoconferentie sessie tot stand brengen via via je favoriete platform? Waarbij iedereen in jouw ruimte zichtbaar is door een 360 graden weergave / beeld? En waarbij de spreker via de focus-functie duidelijk zichtbaar is voor iedereen aan de andere kant van de lijn? Probeer deze “wijze uil” dan eens uit. Standaard bij ons beschikbaar voor een test. 

Zelf uitproberen? Bel of mail ons.