Op zoek naar jouw ideale Smartboard partner?

Een partner die alle kennis 100% in eigen huis heeft? En die gaat voor een pro actieve samenwerking? Bij Active Group ben je aan het juiste adres. 

SMART-displays zijn zodanig ontworpen dat leraren er direct vanaf de eerste dag mee aan de slag kunnen. Het resultaat? SMART-displays worden gemakkelijker, effectiever en vaker gebruikt.

Wil je ook bouwen op ons professionele en gepassioneerde team die nauw samenwerken met de mensen van Smarttech.com? Active Group is de Smart specialist voor al je Smartboard zaken. Het productassortiment van Smart Technologies omvat interactieve touchscreen oplossingen voor zowel zakelijke als educatieve omgevingen.

Wat zijn je SMART wensen?

We weten uit eigen ervaring hoe goed de touchscreen schermen van Smart zijn. Wil je dit zelf ervaren? Laat je contactgegevens achter. Of bel ons voor een demonstratie op telefoonnummer 088 – 1186 100. Alle SMART schermoplossingen zijn beschikbaar in onze eigen demo poule. Alle kennis is in eigen huis aanwezig. Wij helpen je met passie bij het selecteren van de juiste SMART oplossing. 

Wil je op referentiebezoek bij een school in de buurt?  Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

SMART digibord opstelling op verenmechaniek
Een SMART touchscreen op een vijfvlaks verenmechaniek. Handmatig in hoogte verstelbaar. Duurzaam en ergonomisch verantwoord. Klik op de foto voor meer info.

De huidige Smartboard oplossingen

SMART Board GX

Voor elk budget. Upgrade je klaslokaal met betaalbare interactiviteit. De GX bevat alle functies voor interactief onderwijs. 

SMART Board MX

Voor een klaslokaal of trainingsruimte. Bevorder interactief leren met een interactief display. Eenvoudig in gebruik.

SMART Board 6000S

Geef je klaslokaal of vergaderruimte een nieuwe invulling met extreem geavanceerde interactieve functies en tools.

Behoefte aan advies?

Laat je gegevens achter. We reageren binnen één werkdag. 

Vertel me svp meer over:
De oplossing in beeld