Zoek je een betrouwbare Promethean ervaringsdeskundige?

Een partij met zeer veel ervaring en expertise van de Promethean oplossingen binnen het onderwijs en de zakelijke markt? Die grote projecten binnen korte termijn succesvol oplevert met ervaren, gecertificeerde Technici? En die de service volledig in eigen beheer voor je regelt? Hartelijk welkom bij team Active Group. De enthousiaste en betrokken ActivPanel touchscreen en ActivBoard digibord experts. 

merkonafhankelijke expertise in beeld
ActivPanel en Activboard schermen en onderdelen
Christelijk College Groevenbeek
Met verenmechaniek
merkonafhankelijke expertise in beeld
Boek een demo of proefplaatsing

Met Promethean haal je een betrouwbare touchscreen oplossing in huis. Active Group is Platinum Partner en vertegenwoordigd de ActivPanel touchscreen serie gepassioneerd sinds de annoncering op de markt. Dit vertaalt zich in een zeer uitgebreide en jarenlange product- en organisatiekennis op dit gebied. Waar we je graag van laten profiteren. Maak gebruik van onze kennis. 

We beschikken ook over uitgebreide ICT-expertise om de oplossingen te koppelen binnen bestaande netwerken. Of samen te sparren over de mogelijkheden op het gebied van ICT om de digibord opstellingen op de juiste manier te koppelen binnen je netwerk.  Je krijgt een vast accountteam. En we werken altijd met eigen Technici.  Je eigen vertrouwde gezichten. Technische vraagstukken lossen we zelf op. We zijn hiervoor volledig gecertificeerd op alle niveaus. Ook op het gebied van service- en garantie-afhandelingen. Je bouwt altijd op ons team van professionals die nauw samenwerken met de mensen van Promethean. Active Group is de Promethean specialist van het eerste uur. Het productassortiment omvat oplossingen voor zakelijke en educatieve omgevingen.

De huidige serie touchscreen schermen zijn bij ons beschikbaar voor een demo of een proefplaatsing. Of via een inspiratiesessie of productselectie te vergelijken met andere digbord oplossingen. Op de Promethean site vind je de zeer gedetailleerde info over de huidige modellen Titanium 70 inch, 75 inch en 84 inch, en de Cobalt en Nickel serie in 65 inch, 75 inch en 84 inch. 

 

De Promethean digibord oplossingen in ons assortiment

ActivPanel Nickel

ActivPanel Cobalt

ActivPanel Titanium

Behoefte aan advies?

Als u uw gegevens achter laat nemen we binnen twee werkdagen contact met u op.

Ik wil meer weten over:

Een greep uit onze Promethean referenties:

Een greep uit onze referenties

Swivl Camera Robot - opnemen en delen

SWIVL recensies

Door Aad van de Drift en Dustin Dijkstra

Klik hier
Montessori Amsterdam referentie

"Active Group gaf ons, naast informatie, vooral goed advies"

Meer info
logo-viertaal

"Ze leveren maatwerk en snelle support. Active Group reageert altijd snel"

Meer info
Vivente_Groep_logo

"Active Group blinkt uit in 'net dat stapje' meer!"

Meer info
kinderrijk kinderopvang

"Bij jullie gelukkig geen stropdassen cultuur"

Meer info