Over Active Group

Hoe ziet jouw ideale samenwerking eruit? Welke ondersteuning is er nodig? Zijn snelle leveringen, verhuizingen, implementaties en professionele service van belang? Maatwerk zit in onze genen. 

Ons vakmanschap

Audiovisuele oplossingen en diensten is ons specialisme; het vakmanschap van de organisatie. Misschien wel meer dan ooit. Het is onze expertise, onze kerntaak. De continue focus op expertise maakt ons onderscheidend. Dat doen we heel concreet door onze mensen te stimuleren nog meer hun professionele ruimte te nemen. Zij mogen de baas zijn over hun vak. Wie zich bewust is van de eigen rol kan betere keuzes maken en afbakenen. Rolbewustzijn legt een stevig fundament onder het besef van verantwoordelijkheid.

Het team met ambitieuze medewerkers nemen verantwoordelijkheid. Voor individuele prestaties, maar ook de prestaties van het team en de klanten (via de kracht door  verbinding). We worden beter als we elkaar uitdagen om boven onszelf uit te stijgen. Als een team binnen de organisatie, maar ook in samenwerking met onze  netwerkpartners, doordat we kennis en ervaringen met elkaar delen. Wij zijn ambitieus in ons vakmanschap en zijn continue bezig met technologische vernieuwingen en ontwikkelingen op deze snelle markt.  Vanuit eigen kracht. Het is ons vakmanschap, onze expertise. Wij nemen de regie op dit gebied!

Christelijk College Groevenbeek

Ons nieuwe bedrijfspand is energieneutraal. Met nul op de meter.

Kracht door verbinding

We staan graag in verbinding met mensen. Verbinding als mensenwerk over en weer. Samen met onze medewerkers, klanten en netwerkpartners. Een organisatie waar we betrokken zijn bij en met elkaar. Waar we elkaar aanvullen. En waar moeilijkheden gezamenlijk uit de weg worden geholpen door een constructieve samenwerking. 

De Active Group werkcultuur is gegrond in vertrouwen. We vertrouwen elkaar dat iedereen goed is in zijn eigen vak. Dat de ander de beste bedoelingen heeft. We helpen elkaar in persoonlijke ontwikkeling en zoeken positieve verbinding en oplossingen. 

We verbinden vanuit ons hart; onze professionele organisatie. Het fundament van Active Group. Door verbinding creëren we co-creatie en leren we elke dag van elkaar. Door samen te werken met partners die allemaal dé expert zijn op eigen vakgebied ontstaat de verbindingsboog die nodig is voor excellent functioneren vanuit de kracht door verbinding.

 

Partner van MVO Nederland
Alles voor een lach

Een lach op het gezicht

Dat is waar we het voor doen. Waar we onze motivatie vandaan halen. Met passie en eindeloze expertise leveren we de beste maatwerkoplossing voor elke vraag. We luisteren naar vragen en geven het best passende advies. We nemen de regie in handen en zorgen ervoor dat de juiste oplossing op de juiste plek komt. We nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat alles werkt. Dat mensen zelf de oplossing in de praktijk gebruiken vanaf de eerste dag is de slagroom op de taart. 

Onze unieke manier van adviseren, samenwerken, verbinden. trainen en passende service zorgen voor geluksmomentjes. Geluksmomentjes die een lach op het gezicht toveren. Ervaar het zelf en vertel het verder!

Een greep uit onze referenties