De opening van ons nieuwe Experience Center met ICT en AudioVisuele middelen zit erop. Wethouder Esther Heutink heeft de vestiging geopend en de Harderwijkse Korpscommandant vertelde hoe tevreden hij is over Active Group n.a.v. de inrichting van de digitale, interactieve presentatie- en trainingsruimtes van de nieuwe Brandweerkazerne afgelopen jaar. De reacties en de opkomst waren overweldigend. Op dit moment zijn we met z’n allen aan het nagenieten van dit bijzondere moment.

{blockquote}“Bedankt voor alle positieve reacties op de opening van onze nieuwe vestiging. Hartverwarmend!” {/blockquote-name | Team Active Group}

Mooi om te zien dat iedereen verrast is over de mogelijkheden die er zijn op interactief gebied voor presentaties, interactief presenteren, vergaderen en het nieuwe samenwerken. Er is veelvuldig en fanatiek gebruik gemaakt van de opgestelde touchtafel. Een potje sjoelen, een folder samenstellen of een voetbalwedstrijd naar aanleiding van een filmpje analyseren, stopzetten en bewerken met de nodige aantekeningen? Het werd in de praktijk allemaal als zeer bijzonder en innoverend ervaren.

De mogelijkheden van de opgestelde touchscreens en interactieve presentatieschermen werden ook uitgebreid getest in de praktijk. “Jeetje, het lijkt wel een grote Ipad”, was iets wat wat we in de wandelgangen veelvuldig hebben gehoord. Bijzonder om te zien wat deze ervaring bij iedereen teweeg brengt qua inspiratie. Logisch, want de mogelijkheden zijn natuurlijk ook legio.

Bezoekers, partners, relaties dank voor jullie aanwezigheid en de positieve reacties. Daarnaast dank aan iedereen die ons heeft verwend met de nodige bloemen, taarten en cadeautjes. Hartverwarmend! Ook is er een mooie bedrag in onze giftbox achtergelaten t.b.v. de Stichting Melanoom. Binnenkort volgt de informatie hierover en de actie die we hieraan gaan verbinden.