De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in kinderopvang, PO, VO en MBO. Nergens anders is er zo’n compleet aanbod. Honderden exposanten brengen het nieuwste uit de markt. En u kunt er onder andere terecht voor een blik in de klas in de toekomst. Hoe gaan we het onderwijs van de 21ste eeuw verder vorm geven? Kom naar de NOT voor de trends en ontwikkelingen en u bent weer helemaal bij. U vindt Active Group ICT en AV in hal 8 stand 08.F044. Wanneer en waar? Van 27 tot en met 31 januari 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Geluid in de klas – PentaClass helpt!

In onze stand gebruiken wij het PentaClass systeem. Op een beurs is het altijd rumoerig, met veel verschillende geluiden door elkaar. Het lijkt (soms) wel een schoolklas! Hou het hoofd dan maar eens koel blijf verstaanbaar! Het zal duidelijk zijn: in het onderwijs kennen we dit probleem ook. Hoeveel lokalen zijn er niet met een uitgesproken beroerde akoestiek. Als leerkracht kun je daar behoorlijk tegenaan lopen en stemklachten komen daardoor veel voor.

Bij PentaClass zijn ze er helder over: hun 360 graden geluidssysteem is goed voor de leerlingen omdat ze de leerkracht veel beter kunnen verstaan en het is goed voor de leerkracht omdat de noodzaak om de stem te forceren weg is. Samen zorgen ze er voor dat het onderwijs op deze manier beter functioneert. Meemaken? Dat kan bij onze stand. Op de beurs werken we tevens samen met Visiria. Bij Visiria is het PentaClass systeem ook te bewonderen in de Dyslexiestraat F088, in hetzelfde looppad in hal 8.

DisplayNote demonstraties

We verzorgen tevens DisplayNote demonstraties in ons theater op de stand. Voor interactieve samenwerking op elk platform en met elk device (BYOD)!

Aanmelden voor de NOT

Meldt u nu alvast aan voor gratis toegang en bespaar € 35,00!