Op zoek naar Newline expertise?

Newline ontwikkelt interactieve hardware- en softwareoplossingen die een intuïtieve gebruikerservaring bieden en de kloof overbruggen tussen de digitale werkplek en je persoonlijke digitale wereld. Onderwijzen, presenteren, samenwerken, video callen, brainstormen of gewoon annoteren. Newline maakt het super gemakkelijk en leuk!

De mensen achter Newline hebben een duidelijke visie op het ontwikkelen van hightech interactieve panels met een eenvoudige gebruikerservaring voor nu en voor in de toekomst. Newline is onderdeel van de Hitevision-groep. De nummer 1 fabrikant voor interactieve panels ter wereld!

EDUCATIE

Newline heeft een super flexibele klaslokaal oplossing ontwikkeld. Elk Newline touchscreen wordt geleverd inclusief het Newline interactief ecosysteem, vol handige tools om flexibel en optimaal gebruik te kunnen maken van alle devices in de klas.

ZAKELIJK

Op zoek naar een zakelijke interactieve oplossing voor je vergaderruimte of je huddle room? De  Newline touchscreens zijn ontworpen voor iedere omgeving. Ze zijn verkrijgbaar tot en met 98”. 

Unieke optical bonding technologie

Alle Newline touchscreens voor zakelijk gebruik bevatten optical bonding technologie. Dankzij de verlijming van de glasplaat op het LCD panel is de kijkhoek groter, zijn de kleuren zijn helderder en heb je minder last van hinderlijke reflectie. Ook is de schrijfervaring nauwkeuriger en intuïtiever. 

De oplossingen van Newline