Active Group heeft een 70″ LED touchscreen beschikbaar gesteld aan Muiswerk Educatief voor de Muiswerk Compleet Studiemiddag.

{blockquote}“Bedankt voor het beschikbaar stellen van een 70″ touchscreen. De presentaties met het door de Active Group geleverde scherm verliepen prima. Levering en installatie verliep vlotjes, complimenten daarvoor!” {/blockquote-name | Sander Beek, Muiswerk Educatief}

Goed dat we er een tevreden referentie bij hebben en fijn dat we een AudioVisuele bijdrage hebben kunnen leveren aan deze studiemiddag van Muiswerk!

Dit is wat ons betreft een mooi voorbeeld van het nieuwe samenwerken. Er voor elkaar zijn. Als partijen kun je elkaar namelijk versterken en ervoor zorgen dat je elkaar aanvult. Zo haal je het beste uit elkaar en kun je de juiste partijen, organisaties en personen met elkaar verbinden om tot het beste resultaat te komen. Een resultaat op maat.

Het is ons doel om de juiste ICT of AudioVisuele maatwerkoplossing te leveren voor de inrichting van bijvoorbeeld lokalen, vergaderruimtes en centrale ruimtes. Of voor de toepassing en inzet van een bring-your-own-device (BYOD) oplossing. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van onze eindeloze merkonafhankelijke expertise op ICT- en AudioVisueel gebied.

Alle persoonllijke productervaringen kunnen worden opgedaan in ons Experience Center op de Veluwe. We hebben hier van alle gerenommeerde merken grootformaat touchscreens opgesteld staan. Daarnaast hebben we van diverse toepassingen een demo-opstelling gerealiseerd. Zoals van de DisplayNote software: voor interactief presenteren, samenwerken en vergaderen op elk platform en met elk device. En van onder andere een innovatieve 360 graden audio-oplossing voor in het leslokaal of in de presentatieruimte.

We helpen graag bij het maken van de juiste keuzes. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 088 – 1186 100. Ervaar het zelf en vertel het verder!