Wij staan natuurlijk weer op de IPON. De beurs is van woensdag 5 tot en met donderdag 6 februari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht Hal 3 standnummer 059.

Bekijk de nieuwste Touchscreens. Maak kennis met de Swivl camerarobot, Kubi en Padcaster. Mooie producten voor filmpjes, livestreams en onderwijs op afstand.

Meld je direct gratis aan via deze link 

Te zien op onze stand!

Touchscreens
Alle leerlingen enthousiast en creatief in de les? De lessen leuker en interessanter maken? Dat kan met onze nieuwste touchscreens. Zelf ervaren? Wij demonstreren het graag!

Swivl camera robot
Voor video observaties, opnemen van lessen of live streaming met smartphone of tablet. Met Swivl maak je eenvoudig educatieve filmpjes of opnames van lessen of vergaderingen. Ook wel bekend onder het fenomeen ‘flipping the classroom’. De Swivl is een robotstandaard voor een smartphone of tablet die de spreker altijd ‘volgt’.

Padcaster
Maak eenvoudig filmpjes met deze mobiele opname studio! Laat de leerlingen zelf aan de slag gaan met bijvoorbeeld een eigen nieuwszender met (school)aankondigingen. Maak een live-stream sportactiviteiten of diploma-uitreikingen. Zo ontwikkel je digitale vaardigheden en presentatievaardigheden bij leerlingen.

Kubi
Met de Kubi Telepresence Robot heb je altijd de regie in eigen hand. Kubi wordt regelmatig gebruikt om afstandsonderwijs te bieden aan zieke leerlingen. Hiermee voorkom je een sociaal isolement en leerachterstand.