Kubi geeft de regie in eigen handen en laat je op afstand rond- en meekijken. Naast het bekijken van video’s (live of op een later moment) is het ook mogelijk actief deel te nemen aan een videogesprek. De Kubi gebruiker op afstand bepaalt zelf wat hij of zij wil zien, waarbij de camera 300 graden gedraaid kan worden en 90 graden gekanteld!

Kubi maakt van een tablet een web gecontroleerde telepresence robot en geeft eigen controle over interacties op afstand.  Kubi maakt het mogelijk om rond te kijken en zorgt voor directe communicatie en interactie met live video en geluid. Het zorgt hierdoor voor de nodige aanwezigheid en betrokkenheid!

Met de Kubi app is het mogelijk de Kubi aan te sluiten op de tablet via Bluetooth. De Kubi telepresence robot kan op afstand bestuurd worden via het web en maakt face-to-face communicatie mogelijk. De Kubi biedt vele mogelijkheden. Hieronder noemen we enkele mogelijkheden voor toepassingen met Kubi:

  • Zet Kubi in combinatie met de Zoom app in voor video-conferencing met collega’s, voor directe interactie of tijdens een teamvergadering.
  • Flipping the classroom wordt nog mooier en innovatiever door Kubi.
  • Op afstand leren via het Web is nu mogelijk, zowel individueel als in groepsverband.
  • Laat collega’s, leerlingen, coaches en docenten rondkijken tijdens videogesprekken en maak directe betrokkenheid op afstand mogelijk.
  • Zieke kinderen kunnen direct de benodigde lessen in de klas volgen vanaf elke locatie.
  • Laat presentaties of webinars bijwonen met behulp van Kubi.
  • Zet Kubi in voor telepresence doeleinden. Denk hierbij aan onbemande desks die op afstand bediend kunnen worden en waarmee je toch je bezoek hartelijk kunt ontvangen.

Met Kubi wordt bijna alles op afstand mogelijk en video-conferencing en flipping the classroom worden nu interactiever dan ooit te voren. Met deze innovatieve oplossing kunnen mensen hun aanwezig vergroten en hebben ze het gevoel dat ze er echt bij zijn! Kubi werkt in combinatie met Apple, Android en Microsoft tablets en werkt met elk video-platform, zodat iedereen de eigen gestelde doelen kan bereiken.

De Kubi is verkrijgbaar in onze webshop. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via het e-mailadres verkoop@activegroup.nl of bel ons op het telefoonummer 088 – 1186 100.