De voorbereidingen voor de IPON 2016 beurs op 3 en 4 februari zijn in volle gang. Met als thema ‘Gepersonaliseerd leren’, kijken wij erg uit naar de beurs! Active Group biedt meerdere oplossingen die op innovatieve wijze bijdragen aan dit thema. Producten zoals de Swivl Robot Camera, de Kubi Telepresence Robot, de SMART Kapp iQ en een nieuw innovatief product demonstreren wij dan ook graag aan u op de beursvloer. We zijn te vinden op stand A110-B111. Bekijk hier de trailer van de IPON 2016 beurs.

Schrijf je nu gratis in voor deze vakbeurs via de registratielink, bezoek onze stand en maak bovendien kans op een gratis SMART kapp42 of één van onze gratis InfraScans. Onder alle bezoekers van de IPON 2016 beurs die een bezoek brengen aan onze stand en onder alle bezoekers die zich registreren via onze registratielink, verloten wij in samenwerking met onze partner SMART een SMART kapp42 digitale flipover ter waarde van €1.000,- en twee keer een Audiovisuele InfraScan op locatie ter waarde van €500,-. Op vrijdag 5 februari wordt er een loting door ons uitgevoerd en wordt er bekend gemaakt wie de gelukkige winnaars zijn.

Daarnaast is er een tijdelijke IPON bundelactie! Combineer de Swivl Robot Camera met de Swivl draagtas en ontvang een totaalkorting van €20,70 op het eindbedrag onder vermelding van de kortingscode IPON2016. De actie start op de IPON 2016 beurs en is geldig tot 1 maart 2016.

We hopen je te zien op 3 en/of 4 februari!