“We zijn verheugd dat onze partner DisplayNote Finalist is van de BETT Award 2015”, vertelt Gerdien van de Brink, Commercieel Manager van Active Group. “Een terechte nominatie. Het is een innovatieve, gebruiksvriendelijke software-oplossing voor interactief presenteren, samenwerken en delen vanaf elk platform en met elk aangesloten device.”

Gerdien vertelt dat ze een partner & reseller zijn van het eerste uur. “We hebben door de intensieve, jarenlange samenwerking veel kennis opgebouwd van de software en de organisatie en begeleiden organisaties en onderwijsinstellingen bij de toepassing van DisplayNote binnen de eigen interactieve omgeving. Ook verzorgen we live demonstraties en product-trainingen in ons eigen Experience Center in Ermelo.”

“We bundelen de DisplayNote software met elk gewenste display. Het is via ons ook eenvoudig mogelijk DisplayNote software te implementeren binnen bestaande touchscreen omgevingen. Je kunt hierbij rekenen op de benodigde ondersteuning vanuit onze organisatie om een succes te maken van het nieuwe, interactieve samenwerken”, vertelt Gerdien vol enthousiasme.

Over DisplayNote

DisplayNote biedt docenten of presentatoren de mogelijkheid lessen te delen op alle aangesloten devices vanaf een interactief scherm in een vergaderruimte of leslokaal. Op de aangesloten devices is de aangeboden inhoud zichtbaar. Hier kunnen screenshots van worden gemaakt en er kunnen eigen aantekeningen aan toegevoegd worden. Met de samenwerkingsoptie kan de docent of presentator live input toevoegen van alle deelnemers binnen de sessie en deze zichtbaar maken op het interactieve scherm. Daarnaast is het mogelijk berichten te verzenden of een live poll te starten.

Meer info: DisplayNote – presenteren, delen & samenwerken!