De PadBot Telepresence Robot kan u vertegenwoordigen, terwijl u op afstand bent. De mogelijkheid van de PadBot om te bewegen zorgt dat interacties op afstand naar een geheel nieuw niveau worden getild. Waar bij vaste camera’s de controle ligt bij de persoon die de camera bediend, ligt de controle van de PadBot volledig bij u. De PadBot geeft niet alleen de mogelijkheid om live interactie op afstand te hebben, maar ook om rond te kijken in meerdere ruimtes op een locatie op afstand.

In het onderwijs zouden we daarbij kunnen denken aan een nieuwe vorm van distance learning. De leerling heeft niet alleen de mogelijkheid om live rond te kijken en te communiceren op afstand met de docent en klasgenoten, maar ook om met de andere leerlingen virtueel mee te lopen naar de volgende les.

Niet alleen in het onderwijs, maar ook in de zorg kan de PadBot in gezet worden. Denk eens aan een familielid die ver bij u vandaan woont, maar uw hulp wél nodig heeft. De afstand tussen u en het familielid beperkt nu die hulp. PadBot geeft de optie om rond te kijken in de ruimtes waar uw familielid is, terwijl er ook face-to-face communicatie plaatsvindt.

Er kan contact gemaakt worden met de PadBot door middel van een WiFi of 4G netwerk op uw telefoon of tablet (iPad, iPhone, Android telefoons en Android tablet).

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de PadBot voor u? U kunt ons mailen (verkoop@activegroup.nl) of bellen (088 1186 100)!