Wil je je door ons laten inspireren op het gebied van Clevertouch?

Creëer inspirerende omgevingen met de inzet van de Clevertouch oplossingen. Clevertouch is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor diverse marktsegmenten. En voor diverse toepassingen.  Hiermee is Clevertouch een ideale oplossing voor elk klaslokaal, je ontvangstruimte, digitale aankondigingen, je vergaderzaal of trainingsruimte. Technologische ondersteuning is altijd handig. Met Clevertouch haal je betrouwbare oplossingen in huis. 

Active Group werkt met Clevertouch samen op het hoogste markt-niveau. We delen deze kennis graag en zorgen voor de juiste interactie, chemie en verbinding tussen de producent, de gebruikers en onze betrokken collega’s. Samen delen, is samen vermenigvuldigen!  

Welke Clevertouch oplossing zoek jij?

Interactieve touchscreens

Digital signage / narrowcasting

Grootformaat commerciële displays

Bewegwijzering

Ruimtereservering

Zelf ervaren hoe de gewenste oplossing werkt?

We weten uit eigen ervaring hoe gebruiksvriendelijk de oplossingen van Clevertouch zijn. Wil je dit zelf ervaren? Dan verzorgen we graag een productselectie / -demonstratie op maat . Alle oplossingen zijn bij ons beschikbaar. Wij helpen graag bij het selecteren van de juiste oplossing. Bel gerust voor meer informatie. 

Geautoriseerd partner Clevertouch
Een passende oplossing voor elke omgeving
Vraag een demonstratie of offerte aan

Behoefte aan advies?

Laat je gegevens achter. We reageren binnen één  werkdag. 

Ik ontvang graag informatie over:

Een greep uit onze Clevertouch klanten