"Een dikke 9 voor de dienstverlening"

Als Active Group zijn wij pas tevreden als onze klant tevreden is. Daarom zijn wij enorm trots op de waardering die Wilco Foppen, hoofd ICT van het Chr. College Groevenbeek in Ermelo, heeft uitgesproken over onze dienstverlening rondom de Europese aanbesteding die het college in 2016 uitschreef.

Wilco Foppen: “Qua prijs/prestatieverhouding kwam Active Group uiteindelijk als beste uit de bus. Zij kwamen met een prima passend en financieel aantrekkelijk voorstel. Bovendien hebben ze ons positief verrast met hun snelheid van handelen en hun no-nonsense en merkonafhankelijke expertise. Ze hebben actief met ons meegedacht en goede alternatieven aangedragen.

Ook bij de oplevering was alles keurig in orde. De plaatsing van de digiborden hebben we in prima overleg kunnen inplannen. De monteurs werkten netjes en leverden de schermen geheel gebruiksklaar op. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik zeer tevreden ben over de expertise en klantgerichtheid van Active Group. Ik ben niet iemand die snel een 10 geeft, maar in cijfers uitgedrukt waardeer ik hun dienstverlening toch zeker met een dikke 9!”​

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten. De slogan van de school is: ‘Leren doen we samen’.

Ook toe aan een productselectie?

Maak een afspraak en ga zelf met je team aan de slag. Ervaar de verschillende mogelijkheden. Wij zijn er voor de intensieve begeleiding en de beantwoorden van alle vragen. 

088 – 11 86 100

08.30 tot 17.00 uur

verkoop@activegroup.nl

Swivl Camera Robot - opnemen en delen

SWIVL recensies

Door Aad van de Drift en Dustin Dijkstra

Klik hier
Montessori Amsterdam referentie

"Active Group gaf ons, naast informatie, vooral goed advies"

Meer info
logo-viertaal

"Ze leveren maatwerk en snelle support. Active Group reageert altijd snel"

Meer info
Vivente_Groep_logo

"Active Group blinkt uit in 'net dat stapje' meer!"

Meer info
kinderrijk kinderopvang

"Bij jullie gelukkig geen stropdassen cultuur"

Meer info