We hebben op 1 juli 2014 de sleutel in ontvangst genomen van een nieuw in te richten showroom en kantoorruimte aan de Jagerserf 24a te Ermelo. In de zomermaanden wordt het pand uitgerust met de huidige technologieën op ICT en AudioVisueel gebied. De officiële opening wordt rond eind september aangekondigd.

Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt om, naast het hoofkantoor in Uithoorn en de vestiging in Antwerpen, een vestiging met showroom te starten in de regio Randmeren. Het pand ligt centraal in het midden van het land en is goed bereikbaar; op slechts enkele minuten afstand van de A28. Hierdoor kunnen onze klanten altijd op een centrale plaats terecht voor alle benodigde productdemonstraties van bijvoorbeeld touchscreens, digiborden, beeldschermreclame, Bring-Your-Own-Device oplossingen en mobiele-, telefonie- en data-oplossingen. Het is tevens mogelijk AudioVisuele presentatiemiddelen te huren voor diverse doeleinden, zoals een grote videowall die ook te zien is in onze showroom.

{blockquote} De missie van Active Group: “Het bieden van ICT- en AudioVisuele expertise en oplossingen die zo goed zijn dat ze doorverteld worden: persoonlijk, innovatief, vooruitstrevend, creatief en precies op maat. Ervaar het zelf en vertel het verder!” {/blockquote-name | Alex Mietes, directeur Active Group}