Wij staan natuurlijk weer op de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling (NOT). De beurs is van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht.

Bekijk de nieuwste Touchscreens. Maak kennis met de Swivl camerarobot, Kubi en Padcaster. Mooie producten voor filmpjes, livestreams en onderwijs op afstand. “Ons team heeft er weer zin in! We zien je graag op stand 02.G060 in hal 2!”

Meld je direct gratis aan via deze link 

Te zien op onze stand!

Touchscreens
Alle leerlingen enthousiast en creatief in de les? De lessen leuker en interessanter maken? Dat kan met onze nieuwste touchscreens. Zelf ervaren? Wij demonstreren het graag!

Swivl camera robot
Voor video observaties, opnemen van lessen of live streaming met smartphone of tablet. Met Swivl maak je eenvoudig educatieve filmpjes of opnames van lessen of vergaderingen. Ook wel bekend onder het fenomeen ‘flipping the classroom’. De Swivl is een robotstandaard voor een smartphone of tablet die de spreker altijd ‘volgt’.

Padcaster
Maak eenvoudig filmpjes met deze mobiele opname studio! Laat de leerlingen zelf aan de slag gaan met bijvoorbeeld een eigen nieuwszender met (school)aankondigingen. Maak een live-stream sportactiviteiten of diploma-uitreikingen. Zo ontwikkel je digitale vaardigheden en presentatievaardigheden bij leerlingen.

Kubi
Met de Kubi Telepresence Robot heb je altijd de regie in eigen hand. Kubi wordt regelmatig gebruikt om afstandsonderwijs te bieden aan zieke leerlingen. Hiermee voorkom je een sociaal isolement en leerachterstand.